Högsta kvalitet till bästa pris
Huvudinnehåll

Lär känna vårt sortiment

Alla vet att det krävs riktigt bra råvaror för att laga riktigt god mat. I vårt sortiment hittar du kvalitetskött från svenska gårdar, dagliga leveranser av färska frukter och grönsaker, internationella specialiteter som franska ostar och tyska korvar med hög kötthalt, MSC-märkt fisk, ekologiska varor, nybakat bröd…

Du kanske undrar hur varor med så hög kvalitet kan ha så lågt pris? Hemligheten ligger i hur varorna köps in, och hur väl de kvalitetskontrolleras innan de når butiken. Lidls inköpsteam ser det som sin dagliga utmaning att hitta alternativa produkter som är bättre eller minst lika bra som det märke du vanligtvis köper. De jämför allt från smak och konsistens, färg och form, till innehållsförteckning. Hela teamet, inklusive inköpsdirektören, måste vara överens om att produkten håller tillräckligt hög kvalitet för att den ska köpas in.

Kvalitetsavdelningen kontrollerar produkten så att alla regler följs, och att du får en säker och bra produkt. Tack vare den omsorg vi lägger ner blir resultatet ett härligt sortiment att vara stolta över. Det bästa vi vet är att kunna göra våra kunder glada över att få riktigt bra varor till riktigt bra pris.

Här nedan presenterar vi ett urval ur vårt stora sortiment. Välj bland kategorierna, klicka dig vidare och läs mer om våra egna varumärken. Mycket nöje!

Nyheter i sortimentet Frukt & Grönt Mejeri Kött & Chark Kyckling Fisk & Skaldjur Hållbara val Blommor