Tillsammans gör vi Sverige mindre olidligt

Det är tack vare våra egenheter och att vi gör saker på ett alldeles eget sätt som vi kan erbjuda något som är rätt så fantastiskt. En hel kedja med kvalitetsvaror till priser så låga att det egentligen inte borde hänga ihop. Men det gör det. Och det lockar ständigt fler och fler till våra butiker, som varje år får öppna i fler och fler orter över hela landet. Vi är väldigt glada och tacksamma för detta.

För utan kunder inget Lidl. Och det vore minst sagt olidligt. För oss och för alla som vill kunna välja mellan gott och nyttigt, smart och skoj, välkänt och spännande, dagens leverans och veckans fynd. Som uppskattar när glädjen kan ta större plats vid bordet och delas av fler, lite oftare.

Så tack, alla Lidlers som hittat förbi de gamla vanliga handlarna och som delar med er av upptäckten till omgivningen. Ni är Sveriges bästa och smartaste kunder! Nu fortsätter vi bryta mönster och visa vägen för dem som fortfarande inte tagit klivet.

Tillsammans gör vi Sverige mindre olidligt. Läs mer och ansök här.

bild
bro

En vacker bro i motljus. Allt annat är olidligt.

Så smäktande börjar vår nya reklamfilm. Men vad händer egentligen sen? Ja, varför inte trycka på knappen och se själv?

bild

Hos oss handlar du alltid med sunt förnuft. Även om du råkar gå hem med svensk köttfärs, nya jeans, ekomjölk, ett duschmunstycke, kruksallad och en elektrisk motorsåg. För den dagen när vi inte längre lever upp till vårt löfte om högsta kvalitet till bästa pris, så är vi inte Lidl längre. Och det vore olidligt av en massa skäl. Ja, lika många som det finns konsumenter som upptäckt fördelarna med att handla bra mat till bra priser, i helt klimatkompenserade butiker.

bild
bild

På Lidl älskar vi brokigheten. Det har vi alltid gjort och våra butikshyllor bågnar av den. Här hittar du allt du behöver, från MSC-märkt lax och färska grönsaker till nygräddat bröd varje dag och en helt ljuvligt mörad ryggbiff från svenska gårdar. Du hittar dessutom allt du behöver, fast kanske inte förväntade dig att hitta i en matbutik. Som till exempel golfutrustning, tryckluftsborrar, utemöbler, motorolja, Heidi Klum-designade kläder och ja, emellanåt till och med rustika lederhosen för dig som också tycker det är olidligt att bara vara som alla andra.

bild

I vår strävan att göra livet lite enklare och bättre för dig, så gör vi det ofta tuffare för oss själva. För att varje produkt ska hålla en riktigt hög kvalitet och dessutom kunna köpas av dig till ett bra pris, så jobbar vi alltid stenhårt med inköpen. Vi letar länge efter precis rätt produkter, väljer bara ut den bästa leverantören, köper in större volymer, förhandlar vassare och  transporterar smartare. Det är ett arbete som vi är väldigt stolta över och verkligen gillar att utföra. För vi vet precis hur mycket glädje det ger våra kunder.

bild