Julskinkorna hittar du hos oss

Julskinkor

Vi på Lidl har ett stort utbud av julmat med allt från sill, köttbullar, rödbetssallad, västerbottensost och det lilla extra som behövs för en riktigt stämningsfull jul. För många av oss är en bit julskinka på vörtbröd en viktig del av julbordet. Hur griljerar man då julskinkan på bästa sätt, undrar du? Jo, enligt klassiskt recept med senap, ströbröd och ägg. Svårare behöver det inte vara! Sväng förbi närmsta Lidl-butik där vi har flera favoritskinkor att välja mellan. Vill du rimma skinkan eller spara rimmandet till julklapparna? Kanske griljera den? För dig som vill gå den lite enklare vägen (det är helt okej, vi lovar!) har vi såväl rimmad som färdiggriljerad skinka i butik. Visste du att flera av våra julskinkor är topptestade?

Vår Färdigkokta julskinka utan svål kom på delad andraplats i Aftonbladets stora test av 27 olika julskinkor. Motiveringen löd "Smakar som en skinka ska smaka" - vad mer kan man önska av en skinka?! Skinkan är från vårt eget märke Svea Lantkött.

Dessutom hade vi även testets billigaste skinka, vår Färdigkokta julskinka med svål, som kammade hem 3 plus av 5 möjliga. ”Testets billigaste skinka som håller hela vägen”, löd motiveringen för den.

Fyra plus:
Svea Lantkött – Färdigkokt julskinka utan svål
Skinkhalt: 92 %
Pris/kg: 82,90 kr/kg

Tre plus:
Svea Lantkött – Färdigkokt julskinka med svål
Skinkhalt: 92 %
Pris/kg: 62,90 kr/kg'

Båda julskinkorna finns att köpa i alla våra 205 butiker runtom i Sverige redan idag!