Älskar du det klassiska julbordet eller vill du ha nytt och spännande? Planeras gran och klappar redan i augusti eller börjar du dagen före dopparedagen? Är det mormors julrecept som gäller eller tillagas mat för olika dieter, smaker och varianter? Hur du än firar tycker vi julen är som bäst när du får det påditt vis. Därför har vi fyllt våra butiker med precis allt du behöver –för en fröjdefull jul eller kanske bara mer tid för annat kul. Allt annat vore olidligt.

 

Äntligen är det dags att börja duka fram julens alla läckerheter. Hos oss hittar du allt från det svenska julbordets traditionella klassiker till italienska delikatesser och lyxiga efterrätter. Helt enkelt allt för din jul och lite till. Plocka fram favoriter som färsk pasta med tryffel, söta och färgglada macarons, olika marmelader och ostar eller cheesecake i äkta julanda! 

Sprid glädje och skänk en julklapp

Var med och skänk julglädje till någon som inte har råd eller möjlighet att köpa julklappar själva, via vår julklappsinsamling med Allwin. Köp en julklapp, märk den med vad den innehåller och vem den passar för. Lämna in paketet i kassan i någon av våra butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lund mellan 9 - 20 december. 

1. Slå in en julklapp, till exempel leksaker, böcker eller annat. Märk julklappen med vem som skulle uppskatta paketet, till exempel lämplig ålder, dam, herr eller unisex. Det går även att lämna in oinslagna presenter som köps direkt i butik.

2. Lämna in julklappen i kassan. Kassapersonalen tar emot julklapparna och samlar dem i kassabåset. Efter avslutat pass lämnar kassapersonalen julklapparna på lämplig plats på lagret.

3. Hämtning sker löpande vid behov av Allwin-förare som förmedlar julklapparna vidare till hjälporganisationer och kyrkor som delar ut julklapparna till barn och vuxna i närområdet.

Stöd barncancerfonden

bild