Vi är stolt sponsor av svenska landslaget i handboll

Är du också med och hejar fram svenska handbollslandslaget på EM-äventyret i Europa? Från den 9:e till och med den 25 januari kommer vi ihärdigt följa Sveriges matcher och alla de övriga matcherna som spelas Österrike, Norge och här hemma i Sverige. Sist herrarna spelade EM, 2018 tog Sverige ett imponerande silver – nu får vi se om vi når hela vägen fram. Vi på Lidl kommer följa landslaget hela vägen och hoppas att du också gör det med Svenska handbollsförbundet.

Därför samarbetar vi med svenska handbollsförbundet

Handboll är den fjärde största sporten i Sverige sett till antalet utövare. Tusentals barn och ungdomar spelar handboll från norr till söder. I tillägg är ungdoms-SM i handboll Sveriges största turnering för barn och unga – över 600 lag som möts och spelar från september till mars. För oss är det fantastiskt att kunna stötta denna otroliga rörelse genom vårt samarbete med Svenska handbollsförbundet.

En i laget

På planen är det sju spelare – att stötta och heja tycker vi gör dig till en i laget, lite som en slags åttonde spelare. Men vi tycker att en i laget handlar om någonting annat också.

Att vara en i laget och känna sig som en i laget handlar att bli sedd. Både som människa och som kugghjul i något större. Gemenskap, vänskap och drivkraft som kan delas är viktigt för alla barn och ungdomar. En gemensam glöd från flera blir en eld i både med- och motvind. Och får vi lära oss kämpa tillsammans när vi är små blir det enklare när vi blir stora. För alla som någon gång fått värmas av den där gemensamma elden lär sig att den finns genom hela livet. Men det kräver att man får vara med och att man får chansen att vara – en i laget.

Fresh food partner för herr-EM 2020

För dig som handlar frukt och grönt hos oss på Lidl är det säkert roligt att få veta att vi förser alla landslag med frukt, grönt och dryck under hela mästerskapet. Det är vi givetvis stolta över men framförallt så är det ett bevis för att vårt frukt & grönt-sortiment håller absolut världsklass. Här hemma i Sverige jobbar vi ständigt med att utöka och utveckla vårt närodlade och ekologiska sortiment.

 

 Vinn biljetter till handbolls-EM 2020

Fota dig med Anna och Max i någon av våra butiker. Lägg upp den fotade bilden på Instagram och tagga med #lidlenilaget. Ange vem du vill ta med dig och vilken match ni vill gå på när du postar inlägget. Glöm inte att din profil måste vara öppen.

Tävlingen och biljetterna gäller för herrarnas handbolls-EM i Sverige som spelas mellan 9–26 januari. Läs mer om tävlingen på länken nedan. Lycka till och heja Sverige!