Därför samarbetar vi med svenska handbollsförbundet

Handboll är den fjärde största sporten i Sverige sett till antalet utövare. Tusentals barn och ungdomar spelar handboll från norr till söder. I tillägg är ungdoms-SM i handboll Sveriges största turnering för barn och unga – över 600 lag som möts och spelar från september till mars. För oss är det fantastiskt att kunna stötta denna otroliga rörelse genom vårt samarbete med Svenska handbollsförbundet.

En i laget

På planen är det sju spelare – att stötta och heja tycker vi gör dig till en i laget, lite som en slags åttonde spelare. Men vi tycker att en i laget handlar om någonting annat också.

Att vara en i laget och känna sig som en i laget handlar att bli sedd. Både som människa och som kugghjul i något större. Gemenskap, vänskap och drivkraft som kan delas är viktigt för alla barn och ungdomar. En gemensam glöd från flera blir en eld i både med- och motvind. Och får vi lära oss kämpa tillsammans när vi är små blir det enklare när vi blir stora. För alla som någon gång fått värmas av den där gemensamma elden lär sig att den finns genom hela livet. Men det kräver att man får vara med och att man får chansen att vara – en i laget.