Välkommen till Lidl Plus Student

För dig som pluggar och lever studentliv har vi skapat Lidl Plus Student – du fokuserar på din framtid så försöker vi underlätta för din vardag. Börja med att ladda ner appen så får du sen rabatter, bonus, skräddarsydda erbjudanden, digitala kvitton och mycket mer!


FÖRDELAR

 1. Lidl ❤ Studentliv

  Lidl ❤ Studentliv

  Med Lidl Plus Student samlar vi mat och smarta varor till dig – för både vardag och helg. Målet är att ha en positiv effekt på studentlivet – för både goda smaker och plånboken.

 2. Löpande rabatter för dig med Lidl Plus Student

  Löpande rabatter för dig med Lidl Plus Student

  Med Lidl Plus Student får du veckovis löpande rabatter – skräddarsydda för dig som lever studentliv. Du kommer hitta både vardagens nödvändigheter och det där lilla extra och oväntade som gör livet godare. Så kom ihåg att varje vecka kolla appen för nya rabatter.

 3. Välkomstfrukost!

  Välkomstfrukost!

  Ladda ner Lidl Plus Student nu – vi bjuder på en rejäl frukost som du kan hämta ut i valfri Lidl-butik. Allt du behöver göra är att aktivera kupongerna i appen. Frukosten sägs ju vara dagens viktigaste mål!

SÅ HÄR REGISTRERAR DU DIG

 1. 1. Ansök om Lidl Plus Student.

  1. Ansök om Lidl Plus Student.

  Ansök om Lidl Plus Student på mecenat.com/lidl.

 2. 2. Ladda ner Lidl Plus-appen.

  2. Ladda ner Lidl Plus-appen.

  Installera appen på din telefon från App Store eller Google play.

 3. 3. Registrera dig.

  3. Registrera dig.

  Skapa ett Lidl Plus-konto och registrera dig med samma mailadress som du använder på Mecenat. Obs! Glöm inte att verifiera din mailadress efter registrering. Klart! Inom fem dagar får du tillgång till Lidl Plus Student.

TIPS PÅ RECEPT SOM PASSAR STUDENTPLÅNBOKEN

Text And Image Section

Väx med oss!

Att jobba på Lidl är inte som något annat. Övertygade om att god och hållbar mat, av hög kvalitet, inte ska behöva kosta skjortan, utmanar vi den svenska livsmedelsbranschen. Vi gör det framgångsrikt och växer snabbare än någon annan livsmedelskedja. Och just eftersom vi växer, kan du växa. Inom din roll, eller mot en annan. På samma plats, eller någon annanstans. Inom butik, lager, kontor. Lokalt, nationellt eller globalt. Vi stöttar dig på din resa mot mer ansvar och nya utmaningar. Vi är mer än 5000 medarbetare över hela landet och ändå försvinner du aldrig i mängden. Istället är du med och gör vår fantastiska resa möjlig.


Är du intresserad av att bli en av våra kollegor – se våra lediga jobb här.

Ladda ned Lidl Plus-appen!