Vi är stolt huvudsponsor av Svenska Ishockeyförbundet och Svenska Handbollförbundet

En rejäl frukost, ett smart mellanmål, lunchen som behöver gå undan och middagen som både smakar och gör dig gott. På Lidl eftersträvar vi att alltid erbjuda högsta kvalitet till bästa pris. Det gör vi för att vi tar dina mål på högsta allvar – precis som du gör. Vårt mål är att stödja ett aktivt liv för barn och ungdomar inom svensk idrott. Därför är det självklart för oss att arbeta tillsammans med både svensk ishockey och handboll.

Text And Image Section

Tillsammans sätter vi mål för Sverige.

Vi är övertygade om att det blir fler mål på isen, planen och gräset när vi sätter upp mål i vardagen – att äta bra är ett sådant mål. Vi vill stödja ett aktivt liv för barn och ungdomar inom svensk idrott. Men framför allt har vi som mål att alltid ge svenska folket mat av högsta kvalitet till bästa pris. Mer ekologiskt, mer närproducerat och leveranser av frukt och grönt varje dag. Och som ett led i att vi kämpar så gör vi precis som våra ishockey och handbollsstjärnor också mål – för tredje året i rad blev vi 2021 utsedda till Sveriges bästa butikskedja när kunderna får rösta.

Tre Kronor Hockeyskola

Det är viktigt för oss att stötta våra unga förmågor där allt börjar – på hockeyskolan! Vi hade det stora nöjet att få hänga med i rinken hos Hässelby Kälvesta Hockey Club och prata med deras aspirerande hockeystjärnor. Vad är roligast med hockey, vad äter dem helst efter match och vad menas egentligen med färsk mat och Fresh Food Partner? Kika in filmen så får ni se!

Blågul sportglädje

Under hösten hyllade vi blågul sportglädje med en butiksturné som började i Malmö och tuffade vidare till Göteborg, Ekerö, Mariestad och Luleå. Besökarna fick prova på att skjuta puck och kasta handboll, och såklart – inget event utan korv med bröd! Dessutom var välkända profiler inom både ishockey och handboll på plats för att ge tips och tricks. Kika in filmen för att höra vad handbollslegenden Staffan Olsson, och tidigare NHL-proffset Daniel Tjärnqvist tycker om att vi stöttar svensk idrott!