FAQ Lidl Plus Student


Varför Lidl Plus Student?

Att vara student är inte bara roligt och intensivt – det kräver också ibland att du planerar vardagens inköp lite bättre. Med Lidl Plus Student samlar vi mat och smarta varor till dig – för både vardag och helg. Målet är att ha en positiv effekt på studentlivet – för både goda smaker och plånboken. Vår affärsidé är: högsta kvalitet till bästa pris – det vill vi ge dig lite mer av.


Hur blir jag medlem i Lidl Plus Student?

1. Ansök om Lidl Plus Student via Mecenat

Ansök om Lidl Plus Student på mecenat.com/lidl

2. Ladda ner Lidl Plus-appen.

Installera appen på din telefon från App Store eller Google play

3. Registrera dig.

Skapa ett Lidl Plus-konto och registrera dig med samma mailadress som du använder på Mecenat.

Klart! Inom fem dagar har du tillgång till din studentprofil i Lidl Plus-appen!


Jag har redan ett Lidl Plus-konto och har nyligen börjat studera. Vad behöver jag göra för att ta del av studentrabatterna?

1. Ansök om Lidl Plus Student på Mecenat

Acceptera användarvillkoren för Lidl Plus-samarbetet på mecenat.com/lidl

2. Kontrollera att du använder samma mailadress

Kontrollera att du använder samma mailadress i Lidl Plus-appen som du använder för ditt konto på Mecenat, det är viktigt att mailadresserna stämmer överens. Stämmer mailadresserna överens kommer du inom fem dagar få tillgång till din studentprofil i Lidl Plus.

Hur ändrar jag min mailadress i Lidl Plus?

För att se och ändra din mailadress, öppna Lidl Plus-appen, gå in på ”Mer” och sedan ”Profil”, därefter ”Mitt Lidl-konto” och ”Inloggning och säkerhet”, välj sedan ”Ändra e-post”.


Hur får jag mitt välkomstpaket?

Välkomstfrukosten kommer synas i Lidl Plus-appen senast fem dagar efter att du ansökt om Lidl Plus Student på mecenat.com/lidl. Du hittar gåvorna som kuponger under ”Dina kuponger”. Aktivera sedan kupongerna och skanna ditt Lidl Plus-kort innan betalning. Gäller samtliga Lidl-butiker.

Det har gått mer än fem dagar sedan jag ansökte, varför ser jag inte mitt välkomstpaket?

Kontrollera att du använder samma mailadress för Mecenat som för Lidl Plus. Läs mer om hur du kontrollerar och ändrar din mailadress under: ” Hur ändrar jag min mailadress?”.


Hur gör jag för att ta del av mina studentrabatter?

Studentrabatterna kommer synas i Lidl Plus-appen senast fem dagar efter att du ansökt om Lidl Plus Student på mecenat.com/lidl. Du hittar rabatterna som kuponger under ”Dina kuponger”. Aktivera sedan kupongerna och skanna ditt Lidl Plus-kort innan betalning. Gäller samtliga Lidl-butiker.


Var hittar jag mitt Lidl Plus-kort?

Du kommer åt ditt digitala Lidl Plus-kort via den blå knappen längst ner på appens hemskärm. Klicka på ”Lidl Plus-kort” för att se din personliga QR-kod för att identifiera dig själv i kassan.


Jag har nyligen blivit Lidl Plus Student men ser inga studentrabatter i Lidl Plus-appen. Hur får jag tillgång till mina studentrabatter?

Kontrollera att du använder samma mailadress i Lidl Plus-appen som du använder för ditt konto på Mecenat, det är viktigt att mailadresserna stämmer överens. Det kan ta upp till fem dagar tills du få tillgång till din studentprofil i Lidl Plus-appen. Om du efter fem dagar fortfarande inte ser studentrabatter, vänligen kontakta kundtjänst via appen, det gör du genom att klicka på ”Mer” sedan välja ”Hjälp” eller maila till kundtjanst@lidl.se.

Ladda ned Lidl Plus-appen!