Magiska jultider – för alla!

Köttbullarna på mormors gamla recept, glöggen, tända ljus, julmat, julgodis och granen som kläs av hela familjen. Visst är det så att julen är som bäst när vi delar den tillsammans. För att fler ska få uppleva dessa magiska julstunder tar vi i år draghjälp av vår lilla tvättbjörn – en symbol för hopp och samhörighet.


Köp vår gosiga lilla tvättbjörn till någon du tycker om så skänker vi hela summan till Stadsmissionen. På så sätt kommer vi tillsammans med dig som kund kunna stödja arbetet för att fler familjer ska få en fin jul. Vi har stöttat Stadsmissionen under tidigare jular och just i år går hjälpen oavkortat till barnfamiljer och unga – inte bara under julen utan för hela året. Detta är vi stolta över och det visar också att julens magi kan leva sig kvar längre.


Tvättbjörnen finns till försäljning i alla Lidl Sveriges butiker från måndag 13/11 och kostar 79.90 kr. Gäller så långt lagret räcker.

Text And Image Section

Årets klapp – till stöd för Stadsmissionen!

Köp vår lilla gosiga tvättbjörn till någon du tycker om så skänker vi hela summan till Stadsmissionen.


Vi har stöttat Stadsmissionen under tidigare jular och just i år går hjälpen oavkortat till barnfamiljer och unga – inte bara under julen utan för hela året. Detta är vi stolta över och det visar också att julens magi kan leva sig kvar längre. Tvättbjörnen finns till försäljning i alla Lidl Sveriges butiker så långt lagret räcker.