Official Fresh Food Partner

Vi är stolt huvudsponsor av Svenska Ishockeyförbundet och Svenska Handbollförbundet

Fresh Food Partner

För målen innan matchen. Och efter.

En rejäl frukost, ett smart mellanmål, lunchen som behöver gå undan och middagen som både smakar och gör dig gott. På Lidl eftersträvar vi att alltid erbjuda högsta kvalitet till bästa pris. Det gör vi för att vi tar dina mål på högsta allvar – precis som du gör. Vårt mål är att stödja ett aktivt liv för barn och ungdomar inom svensk idrott. Därför är det självklart för oss att arbeta tillsammans med både svensk ishockey och handboll.

Fresh Food Partner

Tillsammans sätter vi mål för Sverige.

Vi är övertygade om att det blir fler mål på isen, planen och gräset när vi sätter upp mål i vardagen – att äta bra är ett sådant mål. Vi vill stödja ett aktivt liv för barn och ungdomar inom svensk idrott. Men framför allt har vi som mål att alltid ge svenska folket mat av högsta kvalitet till bästa pris. Mer ekologiskt, mer närproducerat och leveranser av frukt och grönt varje dag. Och som ett led i att vi kämpar så gör vi precis som våra ishockey och handbollsstjärnor också mål – för tredje året i rad blev vi 2021 utsedda till Sveriges bästa butikskedja när kunderna får rösta.

Upplev handboll live

Upplev världshandboll live – halva priset på handbollslandslagets hemmalandskamper!

 

Ta chansen att uppleva handboll i världsklass. Tack vare samarbetet mellan Lidl och Svenska Handbollslandslaget har du som Lidl Plus-kund möjligheten att köpa biljetter för halva priset till handbollslandslagets landskamper på hemmaplan!

 

 

 

 

Välkommen att läsa mer och boka under "partnererbjudanden" i Lidl Plus-appen!

Hockeyupplevelse genom Lidl

Hockeyupplevelse genom Lidl – rabatt på biljetter till flera av landslagens evenemang

 

Som Lidl Plus-kund har du möjlighet att se svensk ishockey på absolut högsta nivå. I ett samarbete med Svenska Ishockeyförbundet har du flera rabatterade erbjudanden till våra hockeyevenemang under säsongen.

 

 

Som Lidl Plus-kund får du alltid det där lilla extra, så även inom svensk hockey!

 

 

Välkommen att läsa mer och boka under "partnererbjudanden" i Lidl Plus-appen!

Official Fresh Food Partner