PARKSIDE® batterier och batterisystem

Ta hemmafixet till proffsnivå med våra batterisystem från PARKSIDE®! I denna serie hittar du batterisystem med 12V och 20V som passar alla våra PARKSIDE®-verktyg av respektive volt-styrka. Det betyder att du endast behöver ett batteri till flera verktyg!


Fördelarna med PARKSIDE® 12V och 20V verktyg

 1. Stort utbud

  Stort utbud

  Vårt PARKSIDE® Team 12V och 20V-serier har ett brett sortiment med fler än 30 enheter från borrhammare och dammsugare till cirkelsågar och högtryckstvättar. Med våra olika batterikapaciteter hittar du rätt kraft för varje jobb.

 2. Rörelsefrihet och ergonomi i fokus

  Rörelsefrihet och ergonomi i fokus

  Med våra smarta batterisystem laddar du dina verktyg snabbt och enkelt så att du kan komma igång med arbetet utan att behöva anpassa dig efter krångliga kablar som hindrar arbetets flöde.

 3. 1 batteri till fler än 20 enheter!

  1 batteri till fler än 20 enheter!

  PARKSIDE® 20V-batterier är 100% kompatibla med alla våra produkter från PARKSIDE® 20V-sortimentet. Det ger dig riktig mångsidighet så att du kan smidigt hantera alla typer av hemmaprojekt. Ett batteri och laddare till alla PARKSIDE®-verktyg – kan det bli enklare?

I PARKSIDE®s sortiment av batterier ingår batterier för alla verktyg, från borrmaskiner och mutterdragare till sågar, skruvdragare, värmepistoler och multiverktyg som använder 12V eller 20V-batterier. Verktygen är noggrant framtagna för att ge så pass hög effekt som möjligt kombinerat med trådlös frihet för ett smidigare arbete.


Dessutom passar våra batterier alla verktyg i PARKSIDE®-serien! Det betyder att du kan utrusta flera verktyg med ett enda batteri. Bra för plånboken och bra för miljön!


Du hittar alltid mer teknisk information kring ditt verktygs prestanda, energiförbrukning och livslängd i produktmanualen.


Batterisystem i toppklass

Vi har noggrant valt ut varje enskild komponent till våra 12V- och 20V-batterier och sett till att de undergått de striktaste kvalitets- och kontrollstandarderna. Det betyder att våra batterisystem inte bara förser dig med ordentligt med kraft i ditt arbete, de erbjuder även en säkerhet i jobbet.

 1. Riktiga kraftpaket

  Riktiga kraftpaket

  Våra batterier består av litiumjonceller och vår strikta testprocess garanterar en jämn kvalitet och att batterierna uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna. Även alla de komponenter som används i våra system går igenom strikta kvalitetskrav.

 2. PARKSIDE® Cell Balancing System

  PARKSIDE® Cell Balancing System

  Genom PARKSIDE® Cell Balancing System säkerställer vi en jämn belastning av alla celler i batteriet vilket ger dem en betydligt längre livslängd.

 3. PARKSIDE® Active Battery Management

  PARKSIDE® Active Battery Management

  PARKSIDE® Active Battery Management System övervakar varje enskild cell för att garantera en hög prestanda och säkerhet och att PARKSIDE® Cell Balancing System aktiveras.

PARKSIDE® 12 V

Våra 12V-batterier är små cylinderformade batterier och är både lätta och behändiga. Dessa batterier är särskilt kompatibla med multiverktyg, borrmaskiner och många andra PARKSIDE®-verktyg.


Med fler än 10 olika enheter från PARKSIDE® 12V-Teamet har du alltid den mest kompakta allroundmaskinen till hands för varje jobb – från borrhammare till finborrmaskiner. Perfekt när du behöver fixa något snabbt. Med vår batteridrivna skruvdragare hänger du snabbt upp bilder på väggarna, med vinkelslipen kommer du åt även i riktigt snäva utrymmen – och när batterierna har gett allt är det bara att placera dem i laddaren.


PARKSIDE® 20 V

20V batterier är större och mer kraftfulla än vår 12V-serie och är anpassade för maskiner som kräver mer energi som sabelsågen eller slipmaskinen.


Vår PARKSIDE® 20 V-serie passar perfekt som grundutrustning i din hemmaverkstad och kommer väl till pass vid större projekt. Här finns alla redskap som hemmafixaren kan önska sig – t.ex. batteridrivna slagborrmaskiner, mutterdragare eller färgpistoler för effektiv målning.

Text And Image Section

PARKSIDE®s kvalitetslöfte

PARKSIDE® erbjuder en mängd olika verktyg, maskiner och tillbehör till verkstaden och trädgården av hög kvalitet. Kvaliteten garanteras genom strikta säkerhets- och kvalitetskontroller.

Text And Image Section

Missa inte nästa säljstart!


Vill du inte riskera att missa nästa kampanjvecka? Och vill du få exklusiv information om våra produkter? Då ska du prenumerera på vårt nyhetsbrev med aktuella erbjudanden, kampanjer, produktnyheter och mycket mer!