LIVARNO home


Att inreda och förbättra hemmet ska inte behöva kosta skjortan. Med vårt eget varumärke LIVARNO home har vi tagit fram ett brett utbud av prisvärda produkter med allt från hemtextil och dekor till mer praktiska detaljer som förvaring och andra smarta lösningar.


Upptäck inredning, hemtillbehör, förvaring, mysiga hemtextilier och mer till riktiga fyndpriser!


Spana in våra andra varumärken såsom verktyg från PARKSIDE®, blöjor och barnprodukter från lupilu® och hemteknik från SILVERCREST®!

Text And Image Section

Missa inga produkter från LIVARNO home!


Vill du få exklusiv information om våra produkter? Då ska du prenumerera på vårt nyhetsbrev med aktuella erbjudanden, kampanjer, produktnyheter och mycket mer!Kvaliteten på LIVARNO home

 1. Hög kvalitet

  Hög kvalitet

  LIVARNO homes produkter görs alltid med material av högsta kvalitet och genomgår strikta kontroller för att säkerställa att de möter våra krav kring både säkerhet och funktion.

 2. Mångsidighet

  Mångsidighet

  Dekorationer, hemtextiler och inredning finns i en mängd olika färger och stilar, vilket gör att du alltid hittar något som passar just din stil i vårt utbud.

 3. Hållbart

  Hållbart

  Att ha en produktion av hög kvalitet som även tar hänsyn till vår miljö är viktigt för oss. Därför använder vi trä som kommer från ansvarsfullt skogsbruk till produktsortimentet för LIVARNO home.

Vi använder endast hållbara material av hög kvalitet såsom trädgårdsdekorationer som tål olika väderförhållanden och badrumsinredning som är designad att tåla en hög luftfuktighet.


LIVARNO home växer!

LIVARNO home, hem- och inredningsvarumärket från Lidl, kombinerar nu starka varumärken för hemprodukter under ett namn. Produkter från Florabest, LIVARNO Lux, LIVARNO Living, Melinera och Meradiso ingår numera i LIVARNO homes produktsortiment. Det gär att du kan upptäcka allt för hemmet och uteplatsen snabbt och enkelt!


LIVARNO Lux

Produkter som tidigare gick under namnet LIVARNO Lux går nu under namnet LIVARNO home.


LIVARNO Lux innefattar produkter inom hembelysning såsom lampor, läslampor, elektriska glödlampor, belysningsrör, lampor och mer.


LIVARNO Smart Home

LIVARNO Smart Home är vår lösning till ett smartare hem och är kompatibel med Hey Google. Med detta system kan du styra belysningen i ditt hem med fjärrkontroll, röstkommando eller direkt i vår app – Lidl Home App.

Ladda ner Smart Home-appen!

Text And Image Section

Trädgårdsdekoration - Grön oas med stil

Trädgårdsdesign och dekoration är viktigt när det kommer till att skapa din egen oas utomhus. Ge trädgården lite personlighet med skulpturer och figurer på gräsmattan, i planteringen eller örtagården eller piffa till altanen eller balkongen med kuddar, filtar, vaser och mysig belysning. LIVARNO home har ett brett utbud av inrednings- och hemtillbehör för både trädgård och uteplats.


Tips för trädgårdsbelysning

Lyktor, ljusslingor, ljusstakar eller små lyktor på trädgårdsbordet gör en varm sommarkväll ännu vackrare. Med dekor från LIVARNO home gör du enkelt om din terrass eller balkong.

Text And Image Section

Förvaring, dekoration & tillbehör

Vi spenderar mycket tid i hemmet (speciellt under vintermånaderna), vilket gör det extra viktigt att vi trivs bra i vårt hem! Oftast när vi känner ett behov av att göra en större ändring kan vi få till nästan samma resultat med en smartare lösning. Behöver du byta tapet är det inte alltid nödvändigt med en helt ny tapet. Med olika dekorationer kan du enkelt få rum att se nya ut, LIVARNO home erbjuder dig ett varierat urval av dekorationer och tillbehör såsom väggdekor, byråer, förvaringslådor och mer.


Du hittar nu märkena Melinera och LIVARNO Lux i LIVARNO home-sortimentet.


Inredningstips

Spana in våra guider kring städning och underhåll av hemmet för att göra dessa delar av hushållsarbetet så enkelt som möjligt. Ett städat hem är ett härligt hem!

Text And Image Section

Badrumsinredning & badprodukter

Badrummet är inte alltid den mest prioriterade delen av hemmet när det kommer till inredning. Med badrumsinredning från LIVARNO home kan du ge ditt badrum ett kreativt och praktiskt lyft. Med det breda utbudet av produkter med badrumsmöbler, inredning och tillbehör blir detta rum en ytterligare oas på nolltid.


Du hittar nu produkter från märket Miomare i LIVARNO home-sortimentet.


Handdukar & textil


Inget badrum är komplett utan fluffiga handdukar och mattor. Med LIVARNO homes produktsortiment med hemtextilier av hög kvalitet kan du få till en riktigt hemtrevlig känsla. Upptäck absorberande badmattor av mikrofiber, fluffiga badrockar och en mängd olika badrumsset i många olika utföranden och färger.


Badrumsskåp & förvaring

Det är lätt att det samlas alltför många saker i badrummet: smink, babyprodukter och hygienartiklar... Nyttja de utrymmen du har till fullo genom praktiska och trendiga badrumsskåp. Hos LIVARNO home hittar du ett stort utbud av väggskåp, högskåp och sminkskåp i olika stilar och utföranden.


3 smarta förvaringstips

1. Organisera krämer och smink i badrumsskåpet med förvaringslådor av plast eller textilmaterial.

2. Använder du glasburkar i köket för att förvara torrvaror? Välj då fyrkantiga lådor istället för runda för att spara mer plats.

3. Häng upp gitarrer, väskor och andra saker på väggen med ordentliga krokar – både praktiskt och fint som en inredningsdetalj!

Text And Image Section

Hemtextil: sängkläder

Vi tillbringar cirka 24 år av våra liv med att sova. Bekväma och mysiga sängkläder blir därför ett måste! LIVARNO home-sängkläder finns i många vanliga storlekar som 90 x 200 cm, 140 x 200 cm eller i dubbelsängsformat som 180 x 200 cm eller 200 x 200 cm. Välj bland lakan, underlakan och påslakan i olika färger och mönster i mjuk bomull, jersey och andra material.


Sängkläder i linne

Haka på trenden med svalkande linnesängkläder – perfekt för varmare nätter under sommaren.


Vilken trådtäthet är bra för lakan?

Trådtäthet är ett mått på hur många trådar finns i en kvadratcentimeter av tyget. De flesta brukar föredra lakan och sängkläder som kommer med en trådtäthet på omkring 200-600. En trådtäthet under 200 har en tendens att ge tyget en grövre textur och en högre trådtäthet (600-800) brukar kosta något mer.


Vad är percale?

Med lakan och sängkläder i ”percale” menas att lakanet har vävts på ett speciellt sätt genom en så kallas tuskaftsbindning. Percale är alltså inte ett material i sig utan en typ av vävteknik som används för att ta fram ett lakan. Percale är ofta gjord på bomull eller bomullsblandning med satin eller syntetiskt material.

Våra varumärken

Visst vet du att vi har ett brett sortiment av varumärken inom bland annat hushållsapparater, verktyg och babyvård?