lupilu®: prisvärda blöjor, barnmat & kläder

Utöver de populära svenska klassiska varumärken som finns på Lidl hittar du även ett brett utbud av våra egna varumärken som vi är lite extra stolta över såsom lupilu®, PARKSIDE® och SILVERCREST®.


Under varumärket lupilu® erbjuder vi ett brett sortiment av barnprodukter med allt från blöjor och vårdprodukter till alla sorters måltider och mellanmål på burk. Vi tror att bara det bästa är gott nog för de små, det gör att vi aldrig kompromissar med vare sig kvalitet eller pris. lupilu® står även för naturlighet och ansvar inom livsmedelssektorn: vår mat är certifierad ekologisk och våra hygienprodukter är pålitliga och hudvänliga. Upptäck lupilu® baby- och barnkläder, leksaker och barntillbehör i din lokala Lidl-butik.


Innehåll:


Det ska vara enkelt att göra ett tryggt val

Vi vill slå ett slag för det trygga och enkla. För en vardagsförälder finns det nämligen inte all tid i världen. Varför inte slå två flugor i en smäll och upptäcka våra barnkläder samtidigt som du inhandlar veckans mat?

Text And Image Section

Barnmat av extra hög kvalitet

När en bebis är två år gammal har den redan krupit cirka 28 km och gått 900 km. Det motsvarar sträckan från Frankfurt till Rom!


Alla som är så pass aktiva behöver bra mat för att hålla igång. I vårt sortiment av lupilu® barnmat hittar du en rad olika spännande mål och mellanmål som minstingen garanterat kommer att tycka om. Vårt sortiment innehåller bara de bästa produkterna framtagna med bra råvaror och utan onödiga tillsatser. Vi har även utökat vårt ekologiska sortiment, så nu hittar du bland annat barnmat på burk såsom pasta med morötter, tomat och fläskkött, samt krämiga grönsaker med ris och kalkon.

Text And Image Section

Gravidkläder & mammakläder

Förutom barnkläder har vi också ofta andra bra produkter för dig som är gravid eller ammar. Prova till exempel vår amningskudde eller mammakläder som även de är OEKO-TEX-märkta. Våra amningskläder är extra bekväma tack vare den stora andelen bomull i kläderna.

Text And Image Section

En ekologisk start på livet

Visste du att du kan hitta lupilu® Pure Collection och många andra barnkollektioner i våra butiker flera gånger om året? lupilu® Pure Collection är en serie babykläder gjorda av hållbar ekologisk bomull som du kan lita på!

Hygienartiklar för bebis: blöjor & våtservetter

Kvalitet som lovar säkerhet. Att välja rätt blöja är viktigt, eftersom den inte bara ska hålla barnet torrt, utan också vara bekväm att bära och inte begränsa barnets rörelse. De andningsbara blöjorna från lupilu® med fina motiv håller ditt barn torrt i många timmar och sitter alltid perfekt. Våra våtservetter och andra hygienartiklar är skonsamma mot huden.


Asthma Allergy Nordic och Svanen-märkta blöjor

Som förälder ska du givetvis inte behöva oroa dig över risken för allergiska reaktioner. Alla blöjor från lupilu® är Svanen- och Asthma Allergy Nordic-märka. Asthma allergy Nordic är en nordisk produktmärkning från Astma- och allergiförbundet som lanserades 2018. Märkningen innebär att produkterna är fria från parfym och baserat på ämnen som minimerar risken för allergi, nationellt men även över landsgränserna. Svanen är en nordisk märkning med höga krav ur hälso- och miljösynpunkt. Märkningen innebär att hela produktens livscykel blivit granskad. Det vill säga, vilken miljöpåverkan produkten har vad gäller innehåll, tillverkning och efter den har blivit förbrukad.

Barnkläder

I vårt sortiment av barnkläder hittar du allt från babybodys till strumpbyxor, mysiga pyjamasar och vädersäkra ytterkläder av textilier som är snälla mot huden och skonsamma mot miljön.


Ansvarsfullt barnmode

Alla våra kläder, sängkläder och andra textilier vi säljer på Lidl är märkta med certifieringen Trygg Textil. Det innebär att våra produkter har blivit certifierade av det internationella kontrollorganet Oeko-Tex, vilket i sin tur innebär att textilierna har genomgått noggranna tester. Därmed är de garanterat fria från tillsatser som kan vara farliga för hud och hälsa. Bra för miljön och bra för familjen, helt enkelt!


Textilproduktion med full insyn

Våra kläder är även märkta med GOTS-sigillet, som garanterar att plagget är tillverkat enligt ekologiska kriterier genom hela produktionskedjan - från bomullsodling till tillverkning av det färdiga plagget. Vi använder oss också av märkningen OSC 100 så att vi kan spåra varje enskilt steg vid tillverkning, som till exempel råvarans ursprung och vilka ekologiska riktlinjer som följts.

Barnskor för små fötter och stora steg!

Oavsett om barnet springer på ängen, leker djupt i snön eller vågar hoppa i en pöl så behöver alla som utforskar världen och upplever små äventyr bra skor. I vårt sortiment av lupilu®-skor hittar du allt från sandaler till blinkande sneakers, tofflor för kvällsmyset och vattentäta stövlar för lek ute i snö och regn.

Leksaker och pyssel

Att leka tillsammans med barnet hjälper till att utveckla motorik, kreativitet och mentala förmågor. Med praktiska och stimulerande leksaker från lupilu® håller du barnet aktiverat hela dagen. Du kan lita på kvaliteten på våra leksaker. Vårt sortiment är TÜV Rheinland-certifierat och är därför omfattande testat för skadliga ämnen och säkerhet.


Våra varumärken

Visst vet du att vi har ett brett sortiment av varumärken inom bland annat förvaring, sängkläder, verktyg och hushållsapparater?