Cien: prisvärda skönhetsprodukter

Skönhet och egenvård behöver inte kosta skjortan. Cien är vårt alldeles egna kvalitetsmärke med skönhetsprodukter, smink och hygienartiklar till riktigt bra priser. I detta breda sortiment hittar du allt från hårprodukter, tvålar och duschkrämer i fräscha och upplyftande dofter till klassiska sminkprodukter, solkrämer från Cien Sun, produkter för män och mycket mer.

Ladda ned Lidl Plus-appen!

För de med mer känslig hud har vi tagit fram produktsortiment Cien Sensitive. Dessa produkter med allt från mjuka krämer till schampo och balsam innehåller inga färgämnen eller parfymer och är märkta med både Svanen och Astma-Allergi. Letar du efter hygienartiklar för barn? Spana då in vårt sortiment av barnprodukter från Lupilu.


Cien Sun

Ladda upp inför soliga stranddagar genom att skydda dig från solens strålar med Cien Sun. Cien Sun är vårt sortiment av solskyddsprodukter som du hittar i butik på sommaren. Här hittar du solkrämer med solskyddsfaktor 20 och uppåt som passar lika bra för solandet som spring, sport och bad.

Vardagsprodukter och hygienartiklar

Hitta allt du behöver till din vardagsrutin i vårt Cien-sortiment. Oavsett om du är ute efter mjuka duschkrämer, härligt doftande schampon, fuktgivande lotions, skarpa rakhyvlar eller roll on-deodoranter så hittar du garanterat allt du behöver till dig och familjen hos oss.

Ansiktsprodukter och ansiktskrämer

Återfuktning är A och O när det kommer till att bevara hudens spänst och ungdomliga lyster. Därför har vi tagit fram ett sortiment av med dag- och nattansiktskrämer som innehåller de berömda Q10+ ingredienserna och även E-vitamin som hjälper huden att bevara sin fukt. Passa även på att handla hem vår milda ansiktsrengöring och micellärt vatten för en mild och djup rengöring av din hy.

Hårprodukter

Ordentligt med näring är vad som gör håret starkt och förser det med sin glans. Hitta allt från hårgelé för män, hårspray, hårmousse samt skonsamma och fuktgivande balsam och schampon som ger ditt hår rätt näring utan att tynga ner det, vilket gör det glansigare, starkare och lättare att borsta. Du hittar även andra populära produkter såsom torrschampo och hårinpackningar.

Smink

Hitta ett urval av Cien sminkprodukter för din sminkrutin till riktigt bra priser. Välj mellan mascara, nagellack, läppglans och läppstift.

Våra andra varumärken: