PARKSIDE®: verktyg och trädgårdsredskap för hemmaprojekt

Allt för seriösa hemmafixare

 1. Brett utbud av verktyg

  Brett utbud av verktyg

  I vårt PARKSIDE®-sortiment hittar du olika elverktyg och tillbehör för alla typer av projekt. Vare sig det är i hemmet eller trädgården så har vi allt du behöver.

 2. Enkel användning

  Enkel användning

  Vi har prioriterat ergonomi och säkerhet under utvecklingen av våra PARKSIDE®-produkter. Verktygen är både bekväma och enkla att använda på ett säkert sätt.

 3. Hög kvalitet

  Hög kvalitet

  PARKSIDE® verktyg och kvalitet går hand i hand. Alla verktyg genomgår strikta säkerhets- och kvalitetskontroller. Produkterna är gjorda av högkvalitativa och starka material för en längre livslängd.

Ladda ned Lidl Plus-appen!

Förverkliga ditt nästa drömprojekt hemma eller i trädgården med PARKSIDE® verktyg!

Upptäck våra PARKSIDE® maskiner och verktyg till oslagbara priser: sågar, slipmaskiner, skruvdragare, batterisystem, högtryckstvättar, sladdlösa och tryckluftsverktyg! Vare sig du är en gedigen hemmafixare eller ett proffs så hittar du prisvärda verktyg av hög kvalitet i vårt PARKSIDE®-sortiment med olika typer av elverktyg och naturligtvis också ett stort utbud av tillbehör. PARKSIDE® erbjuder inte bara många olika verktyg, hela sortimentet har dessutom testats via strikta säkerhets- och kvalitetskontroller för att se till att vi alltid erbjuder robusta verktyg till förmånliga priser.


Läs vidare om vårt utbud inom eldrivna verktyg, handverktyg, batteriteknik och trädgårdsredskap.

PARKSIDE® verktyg och trädgårdsredskap

Text And Image Section

PARKSIDE® verktyg

Hitta allt från elverktyg till handverktyg, sandpapper, verktygslådor, PARKSIDE® mutterdragare och plasmaskärare hos oss. Vill du enkelt fixa småjobben med färre verktyg? Satsa då på att investera i våra multifunktionsverktyg som kan användas för olika typer av arbete. Vi har även verkstadsutrustning för att skapa ordning och reda i din verkstad och förenkla förvaring av dina maskiner och verktyg. Med rätt utrustning finns tillräckligt med plats för stora projekt även i små verkstäder. Vi har allt du behöver för dina hemmaprojekt!

Text And Image Section

PARKSIDE® trädgård

Möjligheterna med en trädgård är oändliga! Den kräver rätt skötsel vare sig det gäller gräsmattan, blomlådorna eller grönsakslandet. Hitta rätt handverktyg och trädgårdsmaskiner för uteplatsen och även rätt trädgårdsredskap och maskiner för att klippa gräsmattan, formge häckar eller arbeta i grönsakslandet. PARKSIDE®-produkter förvandlar inte bara trädgården till det perfekta utomhusrummet, utan gör även det ansträngande trädgårdsarbetet till en utomhushobby!

Oavsett om du letar efter maskiner till underhållningen av trädgården, så som PARKSIDE® robotgräsklippare eller motorsåg, eller för andra hemmaprojekt och renoveringsarbeten så hittar du ett brett urval av verktyg och tillbehör i våra två olika PARKSIDE®-sortiment.

Text And Image Section

PARKSIDE® Teams utbud av batteridrivna maskiner och trådlösa verktyg

I PARKSIDE® Teams utbud av batteridrivna verktyg och batterisystem hittar du allt från borrar till sågar med 12V eller 20V-batterier. Detta ger en hög effekt kombinerat med trådlös frihet för ditt nästa projekt.


Med hjälp av den batteridrivna skruvdragaren hänger du snabbt upp bilder på väggarna, vinkelslipen kommer åt även i riktigt snäva utrymmen – och när batterierna har gett allt är det bara att placera dem i laddaren.


Dessutom passar våra batterier samtliga verktyg i PARKSIDE®-serien. Det betyder att du kan utrusta flera verktyg med ett enda batteri. Bra för plånboken och bra för miljön!

PARKSIDE® Tools sortiment

 1. Elverktyg

  Elverktyg

  Kraftfulla, robusta och pålitliga - elverktyg har en viktig plats i varje verkstad eller verktygslåda. Tack vare elektrisk drivning är de både enkla och effektiva att använda.

 2. Handverktyg

  Handverktyg

  Bra och rätt handverktyg är viktigt för att få ett projekt gjort, oavsett om det gäller hammare, skruvmejsel eller såg. Hitta dina nya favoriter bland våra ergonomiska handverktyg.

PARKSIDE PERFORMANCE® med borstlös motor

Effektivare och mer konsekvent hastighet: detta beror på en bättre kraftöverföring till motorn.
Lång livslängd: den borstlösa motorn har ingen friktion. Detta gör att motorn inte värms upp lika snabbt.
Energieffektiv: om det inte finns någon friktion, så finns det inget slöseri med energi. Detta säkerställer att du får mycket mer gjort på en full batteriladdning.

I Lidls PARKSIDE PERFORMANCE®-sortiment ingår borrar, tryckluftsanordningar, batterier och sågmaskiner. PARKSIDE PERFORMANCE®-verktygen skiljer sig från de vanliga PARKSIDE®-verktygen tack vare den borstlösa motorn. Verktygen från PARKSIDE PERFORMANCE®-serien är mer konsekventa, energieffektiva och har en längre livslängd.

Text And Image Section

PARKSIDE®s kvalitetslöfte

PARKSIDE® erbjuder en mängd olika verktyg, maskiner och tillbehör till verkstaden och trädgården av hög kvalitet. PARKSIDE®s verktygs kvalitet garanteras genom strikta säkerhets- och kvalitetskontroller. Oavsett om du letar efter sågar, slipmaskiner eller hyvlar hittar du det definitivt i vårt PARKSIDE®-sortiment.

Text And Image Section

Missa inte nästa säljstart!


Vill du inte riskera att missa nästa kampanjvecka? Och vill du få exklusiv information om våra produkter? Då ska du prenumerera på vårt nyhetsbrev med aktuella erbjudanden, kampanjer, produktnyheter och mycket mer!