CRIVIT: prisvärda sportkläder & funktionskläder

Upptäck prisvärda träningskläder, sportkläder för barn, träningstillbehör, funktionskläder och mycket mer i vårt CRIVIT-sortiment!


Spana också in våra andra varumärken såsom verktyg från PARKSIDE®, blöjor och barnprodukter från lupilu® och hemteknik från SILVERCREST®!

Text And Image Section

Missa inga produkter från CRIVIT!


Vill du få exklusiv information om våra produkter? Då ska du prenumerera på vårt nyhetsbrev med aktuella erbjudanden, kampanjer, produktnyheter och mycket mer!

Kvaliteten på CRIVIT

När det kommer till att ta fram träningskläder och funktionskläder är kvalitet mycket viktigt. Vårt sortiment av CRIVIT-produkter är inte bara moderiktiga utan även slitstarka, fuktabsorberande och framför allt gjorda av material som andas. Det gör att du kan använda plaggen under en lång tid vare sig de är ämnade åt gymträningen, cykling eller yoga, men även för utomhusaktiviteter såsom vandring eller vintersporter som kräver mer slitstarka material.

  1. Hög kvalitet

    Vi har använt de bästa materialen som har bearbetats till en hög standard för att ta fram ett sortiment med tränings- och funktionskläder som klarar de tuffaste och svettigaste aktiviteterna.

  2. Prisvärt

    Ett bra alternativ till dyrare sportmärken utan att behöva kompromissa på kvalitet. CRIVIT har moderna och funktionella kläder samt användbara tillbehör för träning och fritid – självklart alltid till Lidl-priser.

  3. Mångsidigt

    Bra baskläder, funktionella underkläder samt accessoarer i snygg design och trendiga färger för dam, herr och barn. Med vårt mångsidiga produktsortiment blir du ordentligt utrustad till sport och fritid, eller för bekvämare vardagar.

Text And Image Section

Sportkläder

Rörelse får de glada hormonerna att dansa! Bär du samtidigt rätt sportkläder får du en oslagbar kombo. CRIVIT erbjuder ett stort urval av olika outfits samt funktionella underkläder för hobby, fritid och högpresterande sporter.


Sportkläder finns i en rad olika typer av material. Lätta syntetfibrer anses som mest behagliga för huden och är bra på att absorbera fukt, medan naturliga material som ull ger utmärkt isolering och håller dig varm under kyligare klimat.


Våra löparkläder tillhörde tidigare varumärket CRIVIT Pro Running.

Text And Image Section

Träningsskor

En aktiv livsstil kräver bra skor. Här är det viktigt att noggrant välja ut skor som effektivt avlastar musklerna för att förebygga smärta och skador på lång sikt. CRIVIT har en mängd olika typer av skor lämpade för olika aktiviteter såsom: springskor, sneakers, träningsskor och vandringsskor.

Text And Image Section

Träningstillbehör

Ge hemmagymmet ett lyft med våra träningstillbehör, modern sportutrustning samt yoga- och fitnessprodukter. Upptäck nya favoriter inom våra kollektioner av vattenflaskor, yogamattor, handvikter och mycket mer. Med CRIVIT hittar du allt du kan tänkas behöva för enkel men effektiv hemmaträning.

Text And Image Section

Sportkläder för barn

För att de yngre äventyrarna ska vara väl rustade för sina aktiviteter har vi tagit fram ett brett utbud av sportkläder speciellt för barn. Materialen som används är noggrant utvalda och behandlas därefter höga standarder.


Högkvalitativa syntetfibrer är särskilt lämpliga för utomhusaktiviteter då de har en utmärkt andningsförmåga och en extra andel elastan i materialen som ser till att både stora och små har tillräcklig med rörelsefrihet.

Text And Image Section

Skidkläder och vinterträningskläder

Vinteräventyr börjar med rätt kläder! Hitta allt du behöver till vintern i CRIVITs sortiment – vi har produkter lämpade för både skidåkning och vandring i härliga thermo-varianter. Skidkläderna och vinterkläderna som fodrade jackor, byxor och snödräkter håller värmen samtidigt som de andas.


Våra skidkläder tillhörde tidigare varumärket CRIVIT Pro.

7 bästa materialen för träningskläder

Träningskläder görs av en mängd olika material och vissa är bättre än andra beroende på hur de kommer att användas. Medan vintersporter kräver varma träningsbyxor eller fodrade byxor i elastan kan t-shirts i bomull vara perfekta under svettigare pass då det naturliga materialet håller dig sval.


Läs vidare för en bättre bild i hur de olika materialen fungerar.


1. Polyester:

Polyester är ett syntetiskt material som är slitstarkt och lättskött. Det är ett utmärkt val för träningskläder eftersom det håller kvaliteten efter många tvättar.


2. Bomull:

Bomull är ett naturligt material som andas och är mycket bekvämt. Det är ett bra val för träningskläder eftersom det hjälper dig att hålla dig sval och torr under träningen.


3. Nylon:

Nylon är ett syntetiskt tyg som är både lätt och slitstarkt.


4. Elastan:

Elastan är ett syntetiskt tyg som är mycket stretchtåligt. Det gör att du kan röra dig fritt och bekvämt under ditt träningspass.


5. Spandex:

Spandex är ett syntetiskt tyg som är särskilt känt för sin stretchighet och hållbarhet.


6. Viskos:

Viskos är ett naturligt, mjukt material och håller dig sval och torr under träningen.


7. Ull:

Ull är ett naturligt tyg som är mjukt och varmt. Strumpor för vandring i ull eller underställ i ylleblandningar är därför mycket vanliga.

Ladda ned Lidl Plus-appen!