Text And Image Section

DIY-produkter att sy, måla och pyssla med

DIY (Do It Yourself) är den nya trenden! Låt stressen rinna av dig när du ägnar tiden åt din hobby: kreativa "gör det själv"-projekt. crelandos produkter gör varje dag lite roligare. Du kan skapa vackra dekorationer till ditt hem, skapa unika outfits för din nya look eller färgglad inspiration och material till din nästa pysselstund tillsammans med barnen. Fyll på din pyssellåda med högkvalitativa DIY-produkter från crelando som du bland annat kan sy, pyssla och måla med.

  1. Hög kvalitet

    Måla, sy och pyssla som ett proffs med crelando, alltid till ett Lidl-pris. Det stora utbudet erbjuder högkvalitativa material och produkter av kreativt pyssel som aktiverar alla sinnen för såväl vuxna som barn.

  2. Variation

    Från sykit i härliga färger, till papper och canvas. crelando står för kreativitet. Trender som airbrush och papperskonst möter klassiker som stickning och broderi – oavsett om du är nybörjare eller proffs.

  3. Kreativitet för alla

    Med crelando kan du också bli en konstnär! crelando passar både för nybörjare och proffs som letar efter nya utmaningar. Oavsett om du pysslar med barnen eller pysslar som vuxen. crelando passar för alla oavsett ålder.

Text And Image Section

Alla kan sy och sticka med crelandos sytillbehör

Att lära dig att sy kan vara en biljett in till en värld full av unika outfits. Med vackra tyger och crelandos symaterial skapar du looks som du garanterat är den enda som bär. Att sy börjar med en vision! Med ett mönster, sytillbehör och att lära sig använda symaskinen kan den visionen bli verklighet. Kanske är ett sykit till dig eller ditt barn ett första steg på vägen mot drömmen att bli designer?

Visste du att..?

Strykning är ett av de viktigaste elementen när du syr. Om du stryker precis innan du börjar och efter att du har sytt, kan du skapa precisa sömmar och skapa plagg i rätt storlek.

Text And Image Section

Måla och rita – för barn och vuxna

Att rita och måla är den ultimata avslappningen – något som barn redan vet! Med den koncentrerade användningen av blyertspenna, färger och canvas minskar hjärnans stressfaktorer och bygger nya och kreativa kopplingar. Alla har talang för att måla: du behöver bara nyfikenhet och lust. För att börja måla behövs bara ett målarkit från crelando och lite inspiration.

Visste du att..?

Du kan rita ett streck på 56 kilometer med endast en penna. Att färglägga målarbok är en aktivitet som är kul för både barn och vuxna. Att färglägga symbolerna är en form av ren meditation – målarböckerna utvecklades faktiskt för detta syfte för tusentals år sedan.

Text And Image Section

Pyssel – Roligt för både barn och vuxna

Att pyssla med barn är ett av de bästa tidsfördriven. Men inte bara för barnen. Även vuxna pysslar och kan skapa dekoration, DIY-presenter och mycket mer. Trots allt finns det inget bättre än att upptäcka nya talanger under pyssel och tillbringa några kreativa timmar tillsammans, hela familjen.

Visste du att..?

Pysselsaxar för barn ska inte vara trubbiga och tillverkade av plast. Viktigare är att storleken och hanteringen är lämplig för ett barns hand och att saxen inte ska vara för tung. Med hjälp av pysselkit och tillbehör gör barn snabba framsteg och ägnar sig åt sin nya hobby med entusiasm.


Våra andra varumärken: