SILVERCREST® hushålls- och köksapparater

SILVERCREST® har en särskild plats i Lidl-butikerna bland våra andra varumärken som PARKSIDE® och lupilu® och är dessutom vårt allra mest omtyckta varumärke! Vårt SILVERCREST®-sortiment har det mesta för att göra vardagen lite enklare med modern hemteknik för kök och badrum. Tack vare ett brett utbud av varor så finns det något för alla. Älskar du att baka? Njut av ett perfekt hembakat bröd – varje gång – med vår köksassistent. Eller varför inte skapa en hemmaspa-upplevelse med våra badrumsapparater?


Vattenkokare, stavmixer, brödrost, luftrenare och hårfönar – vi har det mesta, för de flesta.

Text And Image Section

Missa inga produkter från SILVERCREST®!


Vill du få exklusiv information om våra produkter? Då ska du prenumerera på vårt nyhetsbrev med aktuella erbjudanden, kampanjer, produktnyheter och mycket mer!

 1. Smart design

  Smart design

  Med ett brett utbud från köksapparater till hårfönar finns något för alla i vårt sortiment. Produkterna erbjuder en bredd av möjliga användningsområden och den moderna designen gör dem enkla att använda.

 2. Hög prestanda

  Hög prestanda

  SILVERCREST® hushållsapparater kombinerar intuitiv drift med hög prestanda inom sina respektive specialområden. Den nya och innovativa tekniken ger dig optimal prestanda och bästa resultat.

 3. Prisvärt

  Prisvärt

  Bra hemteknik ska inte behöva kosta skjortan. Med SILVERCREST® erbjuder vi bra hushållsapparater till ett förmånligt pris och visst vet du att du kan spara ännu mer med Lidl Plus? Läs mer om vår kundklubb här.

Modern teknik

Förenkla matlagning och städning med våra moderna lösningar såsom SILVERCREST® robotdammsugare och tryckkokare samtidigt som du ger hemmet en teknisk uppgradering. Eller varför inte gå hela vägen och skapa ett Smart Home med andra Lidl-produkter? Hos SILVERCREST® hittar du ett brett utbud av hemteknik och hushållsapparater för både kök och badrum. Spara tid och gör vardagssysslorna desto mer roliga.


SILVERCREST® köksapparater

Vare sig du är en mästerkock eller nybörjare när det kommer till matlagning är det alltid bra med lite hjälp i köket. I SILVERCREST®-sortimentet hittar du allt från vattenkokare och äggkokare till brödrostar, glassmaskiner, tryckkokare, juicepressar och stavmixers för att göra härligt goda smoothies av frukt och färska bär. Du hittar även den klassiska köksassistenten, eller köksmaskinen som den även kallas, som går att användas till det mesta – knåda deg, mixa smetar och laga fantastiskt goda rätter.


Ta hand om köksapparaterna

Som med all annan köksstädning är det viktigt att regelbundet rengöra dina köksapparater för att se till att de håller länge och även behåller sin prestanda. Mer information hittar du i produktmanualen.

SILVERCREST® städredskap

Text And Image Section

Bra städning är A och O för trivsel i hemmet. SILVERCREST® har ett brett utbud av prisvärda städredskap som underlättar städningen. Välj bland handdammsugare, golvmoppar, robotdammsugare och mer.

SILVERCREST® PERSONAL CARE badrumsprodukter & skönhetsprodukter

Spa och massagesalonger har en stor nackdel - du måste lämna ditt hus för att koppla av. Alldeles för komplicerat tycker vi! SILVERCREST® spa- och badrumsprodukter samt värmande filtar för in den där härliga avkopplande känslan i ditt hem och erbjuder dig en paus när du behöver den. Välj och vraka bland produkter som ansiktsbastu, badrumsvågar, hårfönar, värmedynor och mycket mer.


Våra varumärken

Visst vet du att vi har ett brett sortiment av varumärken inom bland annat hemtextil, förvaring, verktyg och babyvård?