Vår bäst i test-mat & andra vinnande produkter!

För oss på Lidl är det viktigt att kunna erbjuda våra kunder mat och andra produkter av riktigt hög kvalitet till riktigt bra priser. Även om vi är stolta över alla våra produkter finns det ett antal prisbelönta utstickare som vi gärna skryter lite extra om. Här hittar du de produkter som har hamnat i toppen genom tester gjorda av bland annat Aftonbladet, Expressen och Råd & Rön. De testar dels smak, konsistens och kvalitet för att ta fram vinnarna.

Korv av hög kvalité

”Lätt att tycka om och bra för barnfamiljen. Bäst i test!”
- Aftonbladets Mitt Kök om vår fina delikatessfalukorv

Hos oss hittar du ett stort och välsmakande sortiment av korv till alla olika typer av tillfällen. Vi har dessutom tilldelats flera vinster utdelade av Chark-SM som är charkbranschens främsta granskare av livsmedel för bland annat bästa falukorv, bäst i test-isterband och bäst i test-korv. Genom att plocka hem flera guld, silver och brons visade vi vart skåpet ska stå!

Enebacken är ett av våra ledande varumärken från vår kött och chark-avdelning med god smak och hög kvalitet och säljs dessutom till riktigt förmånliga priser.

Julmat

”Härligt saftiga sötsalta smaker dansar på tungan! Den här skinkan är för god för att kunna få något annat än 5 getingar.”
Expressen om vår goda julskinka

Vi på Lidl har ett stort utbud av julmat med allt från sill, köttbullar, rödbetssallad, västerbottensost och annat som behövs för en riktigt lyckad jul. För många av oss är griljerad julskinka på en skiva vörtbröd en riktigt viktig del av julbordet. Vill du veta hur du griljerar den perfekta julskinkan? Ta då en titt på vårt recept innan du svänger förbi närmaste Lidl butik innan högtiden för att plocka upp vår prisbelönta julskinka som vunnit ”bästa julskinkan” två år i rad!

Förstklassig frukost 

Frukost anses av många att vara dagens viktigaste mål och vad blir en bättre start på dagen än en frukost gjord på topptestade ingredienser? Alla har vi vår egen favoritkombination vare sig det är gott kaffe, chokladdryck och ostmacka med nygräddat bröd eller apelsinjuice till bacon och pocherade ägg. Hitta dina favoriter hos oss!
 

Rolig fakta: Visste du att vi i Sverige dricker mellan 3 och 4 koppar kaffe varje dag i snitt per person?

Goda chips, nötter och snacks

Vissa dagar är du värd att unna dig något extra gott, såsom en skål med chips i soffan eller en glass i solen. Vi på Lidl har ett stort utbud av chips, godis, glass, bars och nötter av olika slag. Visste du att nötter är fyllda med vitaminer, protein, kostfibrer och andra viktiga mineraler som din kropp behöver för att må bra?

Riktigt bra smaksättare och tillbehör

”Jätttebra. Som ketchup ska vara. Fin balans mellan syra och sötma. Bra konsistens.” Göteborgsposten. Läs mer om hur vi vann ketchupkriget i 2020 här!

Behöver du fylla på med basvaror i ditt skafferi och kylskåp? Vi har ett stort utbud av torrvaror, såser, sylt och allt som behöver stå i kylskåpet. Prova våra prisbelönta smaksättare och andra tillbehör såsom ketchup, majonnäs och vår härliga potatissallad.

Visste du att det finns en struktur på hur du ska placera dina varor för att på så sätt förlänga hållbarheten på dina produkter? I dörren som är den varmaste platsen är det bra att placera vatten, juice och smaksättare. Längst ner i kylskåpet är det som kallast. Där trivs mjölk, ägg, kött och fisk som bäst. I mitten och högre upp placerar du matlådor, grönsaker och burkar av olika slag.

Övriga vinnare

Här har vi samlat våra övriga vinnande produkter. Vare sig du letar efter riktigt goda och saftiga bäst i test-kräftor eller ett snabbt fungerande och väldoftande diskmedel så hittar du det på Lidl!