Parkside

För seriösa gör-det-självare

Hög kvalitet
Högkvalitativa material och lång livstid
Bäst valuta för pengarna
Bäst valuta för pengarna
Enkla att manövrera & höga säkerhetsstandarder
Enkla att manövrera & höga säkerhetsstandarder

Förverkliga ditt nästa drömprojekt! Vare sig det är i hemmet eller trädgården så har vi allt du behöver.

Hemmet har många vrår som behöver rås om och lite inspiration sitter aldrig fel. Vare sig det gäller köksrengöring, avfrostning av frysen eller tips på hur du äntligen får den perfekta trädgården så finns vi här. På vår trädgårdssida hittar du inte bara matnyttiga guider, utan även små tips och knep som gör dig till en sann odlingsmästare. Du kan också läsa om växtnäring, omplantering, kompostering och mycket mer.

Parkside gör alltid jobbet

Parkside gör alltid jobbet

Verktyget för alla projekt: Med verktyg från PARKSIDE har du allt du behöver för dina hemmaprojekt. I vårt sortiment finns nämligen alla sorters elverktyg och naturligtvis också ett stort utbud av tillbehör.

PARKSIDE erbjuder inte bara många olika verktyg. Hela sortimentet har dessutom testats via strikta säkerhets- och kvalitetskontroller, och därför har du garanterat robusta ”medarbetare” när du sätter igång med nästa projekt därhemma. Våra högeffektiva verktyg för hemmabruk ger dig verkligen valuta för pengarna.

När man har lyckats med sitt första gör-det-självprojekt är man ofta sugen på att ge sig på nästa, som helst får vara lite mer omfattande...och då lönar det sig att välja serien PARKSIDE Performance.

Parkside - Alltid full effekt!

Alltid full effekt!

Med PARKSIDEs batterifamilj är det bara att sätta igång med både vardagliga och mer avancerade uppgifter. I sortimentet ingår batterier för alla verktyg, från borrar till sågar. Ladda bara upp och sätt igång. Hög effekt kombinerat med sladdlös frihet för ditt nästa projekt.

När du måste fixa något snabbt därhemma och inte har plats för skrymmande utrustning kan du förlita dig på de kraftfulla elverktygen i serien PARKSIDE X 12 V Team. Med hjälp av den batteridrivna skruvdragaren hänger du snabbt upp bilder på väggarna, vinkelslipen kommer åt även i riktigt snäva utrymmen – och när batterierna har gett allt är det bara att placera dem i laddaren.

Serien PARKSIDE X20 V Team passar perfekt som grundutrustning i din hemmaverkstad och kommer väl till pass vid större gör-det-själv-projekt. Det stora urvalet av elverktyg karakteriseras av precision och flexibilitet. Här finns alla redskap som gör-det-självaren kan önska sig – t.ex. den batteridrivna slagborrmaskinen eller färgpistolen för målning.

Nyhetsbrev

Missa inte nästa säljstart!

Vill du inte riskera att missa nästa kampanjvecka? Och vill du få exklusiv information om våra produkter? Då ska du prenumerera på vårt nyhetsbrev med aktuella erbjudanden, kampanjer, produktnyheter och mycket mer!