Parkside

Parkside: verktyg och tillbehör för hemmaprojekt

Hög kvalitet
Högkvalitativa material
Bäst valuta för pengarna
Bäst valuta för pengarna
Enkla att manövrera & höga säkerhetsstandarder
Hög säkerhetsstandard

Allt för seriösa hemmafixare

Brett utbud av produkter

Det omfattande Parkside-sortimentet består av olika elverktyg och tillbehör för alla typer av projekt. Vare sig det är i hemmet eller trädgården så har vi allt du behöver.

Enkel användning

Vi har prioriterat ergonomi och säkerhet under utvecklingen av våra Parkside-produkter. Verktygen är både bekväma och enkla att använda på ett säkert sätt.

Hög kvalitet

Parkside-serien genomgår strikta säkerhets- och kvalitetskontroller. Produkterna är gjorda av högkvalitativa och starka material för en längre livslängd.

Veckans erbjudanden

Parksides två olika produktsortiment

Parkside verktyg

Parkside verktyg

Hitta allt från elverktyg till sandpapper, verktygslådor och tryckluftsmaskiner hos oss. Vill du enkelt fixa småjobben med färre verktyg? Satsa då på att investera i våra multifunktionsverktyg som kan användas för olika typer av arbete. Vi har även verkstadsutrustning för att skapa ordning och reda i din verkstad och förenkla förvaring av dina maskiner och verktyg. Med rätt utrustning finns tillräckligt med plats för stora projekt även i små verkstäder. Vi har allt du behöver för dina hemmaprojekt!

Parkside trädgård

Parkside trädgård

Möjligheterna med en trädgård är oändliga! Den kräver rätt skötsel vare sig det gäller gräsmattan, blomlådorna eller grönsakslandet. Hitta rätt handverktyg och trädgårdsmaskiner för uteplatsen och även rätt trädgårdsredskap och maskiner för att klippa gräsmattan, formge häckar eller arbeta i grönsakslandet. Parkside-produkter förvandlar inte bara trädgården till det perfekta utomhusrummet, utan gör även det ansträngande trädgårdsarbetet till en utomhushobby!

Parkside batteri X20V Team

Parkside Teams utbud av batteridrivna maskiner och trådlösa verktyg

I Parkside Teams utbud av batteridrivna verktyg och batterisystem hittar du allt från borrar till sågar med 12V eller 20V-batterier. Detta ger en hög effekt kombinerat med trådlös frihet för ditt nästa projekt.

Med hjälp av den batteridrivna skruvdragaren hänger du snabbt upp bilder på väggarna, vinkelslipen kommer åt även i riktigt snäva utrymmen – och när batterierna har gett allt är det bara att placera dem i laddaren.

Dessutom passar våra batterier samtliga verktyg i Parkside-serien. Det betyder att du kan utrusta flera verktyg med ett enda batteri. Bra för plånboken och bra för miljön!

Parksides sortiment av verktyg

Parkside elverktyg

Elverktyg

Kraftfulla, robusta och pålitliga - elverktyg har en viktig plats i varje verkstad eller verktygslåda. Tack vare elektrisk drivning är de både enkla och effektiva att använda.

Parkside handverktyg

Handverktyg

Bra och rätt handverktyg är viktigt för att få ett projekt gjort, oavsett om det gäller hammare, skruvmejsel eller såg. Hitta dina nya favoriter bland våra ergonomiska handverktyg.

Parkside Performance med borstlös motor

I Lidls Parkside Performance-sortiment ingår borrar, tryckluftsanordningar, batterier och sågmaskiner. Parkside Performance-verktygen skiljer sig från de vanliga Parkside-verktygen tack vare den borstlösa motorn. Verktygen från Parkside Performance-serien är mer konsekventa, energieffektiva och har en längre livslängd.

  • Effektivare och mer konsekvent hastighet: detta beror på en bättre kraftöverföring till motorn.
     
  • Lång livslängd: den borstlösa motorn har ingen friktion. Detta gör att motorn inte värms upp lika snabbt.
     
  • Energieffektiv: om det inte finns någon friktion, så finns det inget slöseri med energi. Detta säkerställer att du får mycket mer gjort på en full batteriladdning.
Nyhetsbrev

Missa inte nästa säljstart!

Vill du inte riskera att missa nästa kampanjvecka? Och vill du få exklusiv information om våra produkter? Då ska du prenumerera på vårt nyhetsbrev med aktuella erbjudanden, kampanjer, produktnyheter och mycket mer!

Våra varumärken:

Visst vet du att vi har ett brett sortiment av varumärken inom bland annat hushållsapparater, förvaring, sängkläder och babyvård?