Halloweenmat med läskigt bra priser!

För varje år känns Halloween allt mer svenskt. Så har det förstås inte alltid varit. Faktum är att Halloween inte började uppmärksammas ordentligt här förrän på 90-talet. Vi på Lidl firar ordentligt med mängder av läskigt bra varor. Skrämmande nog till ännu bättre priser. Här har vi samlat några av våra favorittips inför denna högtid. Så ta en titt på våra Halloweenrecept på Halloweenmat, Halloweensnacks, Halloweengodis och annat och gott. Besök sedan din närmaste Lidl-butik för att plocka upp allt det du behöver för att förbereda årets spökigaste högtid!

Halloweengodis

Kakor med inslag av spindelnät, små spökiga maränger och tårtor med dödskallar på – letar du efter en rysande god efterrätt så passar dessa utmärkt! Fungerar lika bra till Halloweenfesten för vuxna som för Halloweenkalas för de mindre eller att ge bort när barnen går bus eller godis.

När går man bus eller godis?

Denna tradition som är mycket populär bland barn i Nordamerika brukar infalla aftonen innan den första november. Hos oss på Lidl hittar du allt Halloweengodis du kan tänkas behöva inför när barnen kommer och knackar på dörren.

VÅRA TIPS PÅ HUR DU PLANERAR EN RIKIGT BRA HALLOWEENFEST

  1. Håll en tävling om bästa Halloweenkostymen! Utklädnader höjer festen till nya nivåer!
  2. Bjud på riktigt god Halloweenmat: se våra tips på mat med Halloweentema.
  3. Halloweensnacks, Halloweenfika, Halloweengodis: även spökfester behöver några sötare tilltugg - ta en titt på våra recept på dödskalletårtor, spökmaränger och Halloween-kladdkaka!
  4. Glöm inte dekorationerna: en riktigt spökig fest kräver spökiga detaljer. Hos oss hittar du alltifrån Halloweenpumpor som du kan skära själv till läskiga ansikten, papperstallrikar, servetter och andra tillbehör med säsongsenliga tryck.

EN SKRÄCKINJAGANDE HISTORIA

För inte så länge sen fanns en mystisk plats som hette Lidl. Bakom dess mörka portar uppenbarade sig en dunkel sal, och bortanför den pågick märkliga saker. Där såldes dekorationer, utklädningskläder, mat och godis. Men det var inte att saker såldes som var det underliga. Det riktigt skrämmande var hur läskigt låga priserna var. Och hur man likt ett trollslag slapp springa runt i flera olika butiker. Allt man behövde för Halloween, verkligen allt, fanns ju där.

Halloweenbål

Halloweenbål

Så gör du! Steg för steg.

VÅRA HALLOWEENRECEPT

Ska du bjuda på Halloweenmiddag? Här har vi samlat våra bästa Halloweenrecept med smak av höstens rotfrukter och fina svenska köttbitar. Hittar du inte det du söker kan du alltid kika vidare på våra andra recept. Ta även en titt på våra erbjudanden under veckan inför Halloween.